Kokonaisvaltaista
talvikunnossapitoa Oulaisissa ja lähikunnissa

Ota yhteyttä!
Talvikunnossapito Oulainen

Kone- ja Kaivuupalvelu Heikkilä Oy on kaivinkoneurakoinnin rautainen ammattilainen Oulaisissa. Tarjoamme monipuolista maanrakennusta sekä muun muassa kaapelikaivua nykyaikaisen kalustomme voimin toteutettuna. Älä anna lumen pysäyttää! Meiltä tilaat kokonaisvaltaisen talvikunnossapidon hiekoituksineen ja lumensiirtoineen Oulaisissa, Oulussa, Ylivieskassa ja Raahessa. Soita meille, kun tarvitset apua talven tuomien haasteiden kanssa!

Lumenluontia ja liukkauden estoa nykyaikaisella kalustolla

Kone- ja Kaivuupalvelu Heikkilä Oy tarjoaa kattavat talvikunnossapidon palvelut Oulaisissa ja lähikunnissa. Joka talvi lumi tuottaa haasteita erilaisilla piha-alueilla ja teillä. Liian lumen auraaminen ja pois kuljettaminen ovat turvallisuustekijöitä, joista huolehtiminen kannattaa jättää ammattilaiselle. 


Lumenluonnin lisäksi liukkauden torjuntaa tehdään muun muassa hiekoittamalla. Hoidamme myös polanteen poistot ja kevään koittaessa harjaamme tarpeettomaksi käyneen hiekoituksen pois. Palvelemme talvikunnossapidossa niin kuntia ja kaupunkeja, yrityksiä, taloyhtiöitä kuin kotitalouksiakin. Uuden ja nykyaikaisen kalustomme voimin myös suuret lumenluonnit ja kasaantuvan lumen poiskuljetukset onnistuvat sujuvasti ja vaivattomasti. 


Kun talvi yllättää kunnon kinoksilla, ota yhteyttä ja olemme ripeästi paikalla!

Meiltä myös monipuoliset
traktorityöt!

Kone- ja Kaivuupalvelu Heikkilä Oy tarjoaa myös erilaisia traktoritöitä järeän metsätraktorin ja ammattitaitoisen kuskin voimin. Hoidamme muun muassa erilaisten maa-ainesten kuljetukset ja siirrot asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Soita ja kysy lisää toteuttamistamme traktoritöistä! 


Kone- ja Kaivuupalvelu Heikkilä Oy on apunasi silloin, kun tarvitset asiansa osaavan kaivinkoneurakoitsijan palveluita Oulaisissa tai muualla Suomessa. Vuosien kokemus alalta ja rautainen ammattitaito ovat laadukkaan työn takeena, olipa kyse perinteikkäistä maanrakennustöistä, tarkkuutta vaativasta tele- ja sähkökaapelien asennuksesta tai kokonaisvaltaisesta talvikunnossapidosta.


Toteutamme työmme aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, tarvittaessa projektin suunnittelusta lähtien. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää ja luodaan kustannusarvio urakallesi!