Luotettavaa ja
monipuolista maanrakennusta Oulaisissa 

Ota yhteyttä!
Maanrakennus Oulainen

Kone- ja Kaivuupalvelu Heikkilä Oy toteuttaa erilaiset maanrakennustyöt Oulussa, Oulaisissa, Ylivieskassa ja Raahessa. Tarpeen mukaan toimimme myös valtakunnallisesti. Meiltä hoituvat maanrakennukseen liittyvät kaivutyöt sekä maansiirrot uuden ja nykyaikaisen kalustomme sekä ammattitaitoisten tekijöidemme voimin sujuvasti ja tehokkaasti. Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset alan luotettavaa ammattilaista maanrakennusprojektisi toteuttajaksi!

Ammattitaitoista
maanrakennusta uudella ja
nykyaikaisella kalustolla

Maanrakennus on ydinosaamistamme, ja hoidamme jokaisen työn ammattilaisen elkein. Kone- ja Kaivuupalvelu Heikkilä Oy on ollut mukana mitä erilaisimmissa maanrakennukseen liittyvissä hankkeissa
valtakunnallisesti. Olemme toteuttaneet niin yksityisten, yritysten kuin kuntienkin maanrakennukseen liittyviä projekteja. Tarjoamme asiakkaillemme erilaiset purkutyöt leikkimökeistä kerrostaloihin, kaikenlaisten rakennusten pohjatyöt sekä esimerkiksi salaojitukset. 


Maanrakennustöissä hyödynnetyt työkoneet ovat merkittävässä roolissa työn sujuvuuden kannalta. Me Kone- ja Kaivuupalvelu Heikkilä Oy:llä toteutamme kaikki maanrakennustyöt omalla uudella ja nykyaikaisella kalustollamme. Toimivien ja tehokkaiden työkoneidemme voimin pystymme toteuttamaan monipuoliset kaivutyöt sekä erilaiset maansiirtotyöt sujuvasti ja tehokkaasti. Olemme liikenteessä joko pienellä tai järeällä kalustolla kohteesta ja tarpeesta riippuen.

Tutustu kalustoomme kuvagalleriassa

Kattavat maanrakennuspalvelut kaikki saman katon alta

Monipuoliset maanrakennustyöt ovat Kone- ja Kaivuupalvelu Heikkilä Oy:n ydinosaamista. Tyytyväiseen asiakaskuntaamme kuuluu niin yksityisiä, yrityksiä, taloyhtiöitä kuin kuntiakin. Vahvuutemme muodostuu kattavasta ja kokonaisvaltaisesta palveluvalikoimasta, jonka toteutuksessa noudatamme aina sovittuja aikatauluja sekä kustannusarvioita. 


Suuret ja pidempiaikaiset maanrakennusprojektit hoituvat kanssamme luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työn alusta loppuun nykyaikaisin työkonein ja ammattitaitoisen henkilöstön toteuttamana. Teemme myös pienet ja nopeat urakat aina asiantuntevasti ja varmistamme lopputuloksen laadukkuuden. 


Kun tarvitset kattavaa maanrakennusta Oulaisissa tai muualla Suomessa, ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää!