Kaapelikaivut
maanrakennuksen moniosaajalta Oulaisissa

Ota yhteyttä!
Kaapelikaivuu Oulainen

Kone- ja Kaivuupalvelu Heikkilä Oy on kokenut, kaapelikaivutöihin erikoistunut kaivinkoneurakoitsija Oulaisissa. Hoidamme tele- ja sähköverkkojen kaapelikaivut asennuksineen Oulussa, Oulaisissa, Ylivieskassa ja Raahessa. Tarpeen mukaan työskentelemme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Ota yhteyttä, kun tarvitset täsmällistä ja luotettavaa alan ammattilaista hoitamaan tele- tai sähköverkkojen kaapeliurakoinnit!

Kaapeliasennukset
vankalla kokemuksella

Kaapeliasennukset sekä niihin liittyvät maanrakennustyöt ovat Kone- ja Kaivuupalvelu Heikkilä Oy:n erikoisosaamista. Teemme kaapeliurakointia yrityksille yli kymmenen vuoden vankalla kokemuksella ja ammattilaisen tehokkuudella. 


Toteutamme tele- ja sähköverkkojen rakennustyöt kaivamalla sekä suoraan maahan auraamalla. Kaapelin asentaminen auraustekniikkaa hyödyntäen vaatii erityistä tarkkuutta, ammattitaitoa ja asianmukaista kalustoa. Kone- ja Kaivuupalvelu Heikkilä Oy hoitaa tarkimmatkin kaapeliurakoinnit asiantuntevasti ja täsmällisesti, aina erinomaisin lopputuloksin. 


Uuden ja nykyaikaisen kalustomme voimin työt sujuvat tehokkaasti ja ongelmitta. Pystymme hoitamaan erilaisia kaapelointitöitä joustavasti ja turvallisesti. Kanssamme työt hoituvat sovitun aikataulun mukaisesti sekä kustannusarviota ja budjettia noudattaen. Meiltä tilaat huolelliset kaivut ja auraukset, joita tele- ja sähköverkkojen asennukset vaativat!

Tutustu myös maanrakennuspalveluihimme

Rautainen ammattitaito
laadukkaan työn takeena

Kone- ja Kaivuupalvelu Heikkilä Oy on kaivinkoneurakoinnin kokenut ammattilainen. Asioidessasi kanssamme voit varmistua työn hyvästä laadusta ja koko projektin onnistuneesta toteutuksesta alusta loppuun saakka. Yli kymmenen vuoden kokemus alalta ja rautainen ammattitaito yhdistettynä nykyaikaisiin työkoneisiin takaavat haastavien ja tarkkuutta vaativien kaapelointitöiden laadukkaan lopputuloksen sekä asiakkaan tyytyväisyyden. 


Teemme kaapelikaivut Oulussa, Oulaisissa, Ylivieskassa ja Raahessa sekä tarpeen mukaan valtakunnallisesti koko Suomen alueella! Kaapelointitöiden lisäksi tarjoamme kattavat maanrakennuspalvelut sekä kokonaisvaltaista talvikunnossapitoa niin yksityisille, yrityksille, taloyhtiöille kuin kunnillekin.